Hou meer geld over én help anderen aan een dak boven hun hoofd

De eigen woning staat centraal bij Novalink. Maar een eigen woning is niet altijd vanzelfsprekend, niet in Nederland en niet in andere landen. Daarom heeft Novalink een samenwerking met Habitat voor Humanity Nederland. Een samenwerking in uw voordeel én in dat van Habitat. Als u online koopt via habitat.regeltvoordeel.nl krijgt u namelijk bij inmiddels meer dan 3.000 aanbieders altijd geld terug op al uw aankopen. Dit óók als u gebruikt maakt van kortingen, aanbiedingen of andere acties. Daarmee bent u dus altijd voordeliger uit.

Enkele relevante aanbieders waarbij u via habitat.regeltvoordeel.nl van dit voordeel gebruik kunt maken zijn:

  • Voor (woon)verzekeringen kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van verzekeringen.com of easyswitch.nl, waar u vrijwel alle verzekeringen met elkaar kunt vergelijken en zo de beste of goedkoopste verzekering kunt vinden. Daar bovenop krijgt u bij afsluiting van een verzekering dus nog een extra bedrag terug.
  • Wilt u nagaan of uw energierekening lager kan? Maak dan bijvoorbeeld gebruik van de vergelijkingssite van pricewise.nl of easyswitch.nl en krijg ook daar extra geld terug als u een nieuwe leverancier kiest.
  • Wilt u zelf klussen uitvoeren? Dan bieden bijvoorbeeld klusspullen.nl en kluscenter.nl u veel voordeel én ook extra geld terug op alle bestellingen.
  • Daarnaast krijgt u ook altijd geld terug op ‘leuke’ aankopen, zoals vakantie, mode, uit eten en nog veel meer. Zo kan uw jaarlijkse voordeel leuk oplopen.

De deelnemende aanbieders geven geld terug op elke aankoop en daarvan krijgt u 80% en Habitat 20%. Zo bent u voordeliger uit en steunt u zonder extra kosten ook nog een goed doel.

Novalink verdient hier zelf uiteraard niets aan en heeft er ook geen ander belang bij.

Lees hier meer over wat Habitat for Humanity doet en hoe het werkt

Maak kennis met onze medewerkers

  • Petra Kort
    Petra Kort Medewerker Restantschulden

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen maar de geboden prijs is onvoldoende om de lening volledig af te betalen. Wat is hierin mogelijk?
Er kunnen situaties zijn waarin we een regeling kunnen treffen voor het tekort, zodat we kunnen instemmen met de verkoop. Op deze wijze kunnen de kosten en mogelijke verliezen worden beperkt. Omdat dit altijd maatwerk is, kunt u het beste contact met ons opnemen, dan gaan wij samen met u de mogelijkheden na.
Ik heb een betalingsachterstand. Kan ik een betalingsregeling treffen?
Dit hangt geheel af van de situatie. Betalingsachterstanden kunnen vervelende gevolgen en hoge kosten voor u met zich meebrengen. Indien u een betalingsachterstand oploopt, raden wij u aan zo spoedig mogelijk contact met uw financier of met ons op te nemen Op basis van uw situatie en betalingscapaciteit kan dan worden beoordeeld of een regeling mogelijk is. Afwachten is in elk geval altijd onverstandig, want de problemen worden daarmee alleen maar groter.
Wordt een betalingsachterstand bij BKR geregistreerd?
Een betalingsachterstand op een hypotheek wordt bij BKR geregistreerd indien deze 3 maandbetalingen of meer bedraagt. Dat is een verplichting die uit de Wet of het financieel toezicht (Wft) voortvloeit. Indien u de achterstand volledig heeft ingelopen wordt een herstelmelding toegevoegd.
Ook een verlies na verkoop van de woning wordt vastgelegd. Deze informatie is zichtbaar voor kredietinstellingen en zal van invloed zijn op het verkrijgen nieuwe kredieten. Registraties worden pas verwijderd 5 jaar na aflossing van de volledige schuld. Zie ook www.bkr.nl.
Wat moet ik doen nu de automatische incasso niet goed is gegaan?
Soms mislukt een automatische incasso, bijvoorbeeld vanwege een onvoldoende saldo. U dient er altijd voor te zorgen dat de verplichte betalingen tijdig plaatsvinden. Wij adviseren u daarom uw achterstand zo snel mogelijk te betalen door zelf actief het verschuldigde bedrag over te maken. Bedenk dat betalingsachterstanden vervelende gevolgen en hoge kosten voor u met zich mee kunnen brengen.