Primary Servicing, de expertise van Novalink

Wij bieden onze dienstverlening modulair aan. De individuele modules zijn:

Front office

We bieden de consument een eenvoudige toegang tot zijn hypotheek. Vanaf de aanvraag tot en met de aflossing kan de consument de status bekijken en zelfstandig mutaties doorvoeren.

Mid office

Het beoordelen van nieuwe financieringen of mutaties op de lening verzorgen wij op een efficiënte en klantvriendelijke wijze en rekening houdend met uw criteria.

Back office

We begeleiden het tot stand komen van de lening, inclusief notaris traject, behandelen van een bouwdepot, de periodieke termijnadministratie en aflossing van de lening.

Bijzonder beheer

We voeren een actief beheer waarbij wij duurzame oplossingen realiseren voor uw klanten en voorkomen en beperken daarmee de kredietverliezen in uw portefeuille.

In overleg met u stemmen wij af welke werkzaamheden wij voor u kunnen verrichten. Dat kan dus een totaalpakket zijn, maar ook (deel)modules betreffen of andere aan hypotheken gerelateerde dienstverlening. U bepaalt wat u zelf wilt uitvoeren of wat u door ons laat verzorgen.

Uiteraard bieden wij u een ‘state-of-the-art’ geautomatiseerd systeem dat aan de hoogste kwaliteitsvereisten voldoet en het grootste gebruiksgemak voor uw klanten heeft.

Ook krijgt u een eigen klantteam, dat er volledig voor gaat. Voor alles, streven wij naar volledige klanttevredenheid, bij u én bij uw klanten.
Uiteraard krijgen ook uw klanten een ‘real-time’ volledig inzicht in hun hypotheek en kunnen zij zelf of met hun adviseur de hypotheek beheren.

Inzicht in het rendement en de risico’s van uw portefeuille geven wij u door het beschikbaar stellen van datasets en geavanceerde rapportages. Hiermee kunt u uw eigen systemen voeden voor verdere analyses. Ook kunnen wij u helpen met marktbrede of portefeuille specifieke modelleringsoplossingen.

Laat ons weten wat u wilt, dan denken wij met u mee en komen we graag tot een voorstel dat bij u past.

Maak kennis met onze MT-leden

  • Onno Sinnema
    Onno Sinnema Manager Finance & Reporting

Veelgestelde vragen

Is Novalink onafhankelijk?

Ja, Novalink is 100% onafhankelijk en wordt evenmin gefinancierd door banken, verzekeraars of andere externe partijen.

Werkt Novalink op eigen naam of uit naam van de financier?

Beide zijn mogelijk, dit geheel ter beslissing aan de opdrachtgever

Heeft Novalink een ‘servicer rating’?

Nee, Novalink laat wel processen auditen o.b.v. ISAE 3402 en doet mee aan benchmarkonderzoeken. Dit met uitstekende resultaten.

Hoe ziet het beloningsmodel eruit?

Novalink biedt daarvoor verschillende modellen, die wij graag met u naar uw wensen modelleren.